Bestelprocedure

Bestelprocedure
In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment producten, geschikt voor zowel privédoeleinden als zakelijke en promotionele toepassingen. Nadat u een keuze heeft gemaakt (product) kunt u achtereenvolgens het formaat, de kleur, papiersoort en gewenste levertijd invoeren, waarna u een keuze kunt maken uit de oplage (aantallen) met de bijbehorende prijs. Vervolgens heeft u de mogelijkheid een bestaand ontwerp (logo, huisstijl) te uploaden. U kunt uw account tussentijds afsluiten en in een later stadium verder gaan of de bestelling afronden. Hiervoor moet een aantal stappen worden doorlopen. Nieuwe klanten dienen zich nu te registreren, waarna de nieuwe account wordt bevestigd via de email. Op het moment dat u daadwerkelijk gaat bestellen wordt u gevraagd uw wachtwoord in te vullen, waarna een specificatie wordt gegeven van de bestelling. Als de gegevens correct zijn drukt u op de knop ‘bestellen’ en kunt u de gewenste betalingswijze kiezen. Klik vervolgens op ‘afronden en betalen’ en uw opdracht wordt in behandeling genomen.

Bestanden aanleveren 
Voor het aanleveren van uw bestanden hanteert Drukwerkoffice.nl verschillende mogelijkheden:

• U kunt uw bestanden uploaden middels de site.
• U kunt uw bestanden mailen naar: bestanden@drukwerkoffice.nl 
• U kunt uw bestanden per post versturen

Wanneer u bestanden per post stuurt naar Drukwerkoffice.nl t.a.v. orderverwerking moet u ter voorkoming van beschadiging de bestanden goed verpakt versturen. Graag willen wij u er op wijzen dat Drukwerkoffice.nl niet aansprakelijk gesteld kan worden voor beschadigde bestanden, welke door u aangeleverd zijn. Alle bestanden en correspondentie dienen voorzien te zijn van een duidelijke verwijzing naar de desbetreffende order. Vervolgens zal een medewerker uw bestanden handmatig controleren.

Product niet op de website? (offerteaanvraag)
Drukweroffice.nl biedt u de keuze uit een groot en zeer gevarieerd aantal producten in diverse uitvoeringen. Staat het product van uw keuze er niet bij? Dan kunt u contact opnemen met ons bedrijf voor een offerte op maat. Alle vormen van drukwerk kunnen door Drukwerkoffice.nl geleverd worden. Onze drukwerkspecialisten begeleiden u graag bij het maken van een keuze.

Verzendkosten
De prijzen die op drukwerkoffice.nl staan vermeld, zijn inclusief verzendkosten naar 1 adres binnen Nederland, tenzij anders aangegeven. Tegen meerprijs is bezorging op meerdere afleveradressen mogelijk.

Een bestelling plaatsen bij Drukwerkoffice.nl gaat dus snel en is supereenvoudig. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en statusupdate via de email en binnen enkele dagen wordt de bestelling bij u afgeleverd, just in time, volgens afspraak!

Status Bestelling
Nadat u de bestelling heeft afgerond, wordt u per mail op de hoogte gehouden betreffende uw bestelling. In diverse fases van het bestelproces krijgt u van ons een statusupdate. Zo houdt u altijd en overal het overzicht over uw bestelling. Op het moment dat de bestelling ‘in druk’, ‘in herdruk’ of ‘verzonden’ is, is annuleren niet meer mogelijk.