Levertijden

Na het selecteren van uw product krijgt u een totaaloverzicht met vermelde levertijden onderaan de bestelpagina.

Levertijden bij Drukwerkoffice.nl variëren van 2 tot 10 werkdagen. Is uw bestelling voltooid dan gaat uw bestelling automatisch naar status “Uw bestelling is in behandeling”. Vervolgens ontvangt u automatisch een update van uw bestelling. Zo heeft u altijd zicht op uw bestelling.

Let op: Heeft u met spoed uw drukwerk nodig, en geeft ons bestelsysteem niet de gewenste levertijd aan, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan dan samen met u kijken wat er mogelijk is om uw order op tijd te leveren.

Uw bestand wordt gecontroleerd
U kunt uw bestanden uploaden middels de upload tool. Wanneer u geen kant-en-klaar bestand aanlevert zal uw ontwerp handmatig door een medewerker worden gecontroleerd. (zie ook aanleverspecificaties). Naast de betaling worden ook uw gegevens gecontroleerd om de bestelling zo spoedig mogelijk in druk te kunnen nemen. Wanneer alles akkoord is bevonden, ontvangt u een bevestiging per mail met de status “Uw bestelling is in druk”.

Wordt uw bestelling geleverd en bent u niet aanwezig, geen probleem de transporteur zal uw pakket de volgende dag nogmaals bij u aanbieden.

Hoe werken de levertijden bij Drukwerkoffice.nl 
Gestelde levertijd gaat in vanaf het moment dat het PDF, of ander aangeleverd bestand gecontroleerd en akkoord bevonden is. Wanneer u kiest voor vooruitbetalen gaat de gestelde levertijd voor uw gekozen product in op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Wanneer uw bestelling voor 09:45 uur geplaatst is, geldt deze dag als eerste werkdag. Hiervoor gelden wel de voorwaarden dat aangeleverde bestanden voor 10:00 uur correct volgens de aanleverspecificaties zijn geupload. Zijn uw bestanden na 10:00 uur geupload dan wordt de levertijd berekend vanaf de eerst volgende werkdag. Indien u op rekening betaalt, gaat de levertijd in vanaf het moment dat het PDF, of ander aangeleverd bestand is gecontroleerd en akkoord bevonden is, en mits deze voor 10:00 uur correct volgens de aanleverspecificaties zijn ge-upload.

Wij zullen trachten u optimaal van dienst te zijn. Graag willen wij nogmaals benadrukken dat wij ons bestelproces zo optimaal en automatisch mogelijk voor u hebben ingericht. Echter zijn wij afhankelijk van meerdere schakels waar wij “soms” geen grip op kunnen uitoefenen. Drukwerkoffice.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor overschrijding van de door haar opgegeven levertijden, deze zijn nimmer bindend. Dit wil zeggen dat Drukwerkoffice.nl niet juridisch aansprakelijk kan worden gesteld. Dit is alleen mogelijk wanneer uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.